lördag 26 februari 2011

Janis Joplin - Kosmic Blues

Jodå


En trevlig liten morot..
Man skulle ju varit ut till kusten i dag och in halera lite tvåtaktsoljerök (Seriösa MC) men va på stan och handlade kläder i stället. Inte så kul, men man behöver ju byxor av flera anledningar...

fredag 25 februari 2011

Födelsedagskort


I bland, inte allt för offta händer de att det dimper ner ett kuvert med handskriven adress. Dessa brev brukar inte innehålla räkningar och det är ju i sig pocitivt och ännu gladare blev jag över innehållet. Mycket fint kort som dessutom är gjort för hand, tack snälla Maria för detta. Helt klart ett kort i min smak..

onsdag 23 februari 2011

Vackra bilder


Mer stulna bilder som gillas skarpt, dock inte inte bara hojar. Men helt klart konstnärligt tagna från http://aproposfoto.blogspot.com/ Jodå nu längtar man ju ännu mer till våren..Får inte den förbaskade länken till att funka,.,

måndag 21 februari 2011

lördag 19 februari 2011

Gamla synder



Gjorde ett litet snedsteg för att prova lite rattlåsrally (dragracing) tror att det blev en tävling som jag körde. Tror att halva tävlingen regnade bort dessutom. Bekymret med denna sport är att man behöver pengar och det har ju alltid varit en bristvara. Där enomt är det tokfränt,bara hoppa in i bilen och spänna fast sig i 6 punktbälltet starta upp kärran med stumma motorfästen och känna att bilen vill i väg brutalt. Sedan bara braka iväg med fulla skaft frääääänt..Att man har en bil bredvid gör inte saken sämre, adrenalin påslaget är stort

fredag 18 februari 2011

Flattie fredag


En kall fredag behöver man en värmande sida..

onsdag 16 februari 2011

Skönt ljud


Provade dessa ljuddämpare eller megafoner om man säger att hästarna i grannskapet inte uppskattade välljudet är detta en underdrift. Blev helt klart mer volym på tonerna Fick lite ångest så piporna hamnade hos någon annan som uppskattar ljudet..

tisdag 15 februari 2011

Eh lite tisdagsbilder



Kan bara säga att -32 grader inte inbjuder till ett garagebesök. Däremot så hade jag gamtrajjan nere i min gillestuga i den gamla kåken. De va ganska praktiskt att gå ner och meka lite, då den va tom från olja och bensin förstås annars blev det lite klagomål.

lördag 12 februari 2011

Drog ut liket


I bland måste man dra ut hojen för att få lite mer distans och se om proportionerna blir de rätta. Fasen en ny skärm skulle inte sitta helt fel, men om man kapar lite så kanske det blir lite lite bättre. Men skit är alltid skit hur mycket man än försöker göra om det till något annat.

Lite David M



I brist på egna bilder fortsätter stölderna av andras grejor. Gillar på någe vis David Mann och hans teckningar, kanske är lite barnsligt men men. Det är kanske omgivningarna och hojarnas klassiska utseende. Om jag mins rätt så var David influerad bla av El Forastero MC och deras hojar..

torsdag 10 februari 2011

Två underbara early shovels



Två klara favoriter bland alla moljoner hojar ute på nätet, lite synd att jag inte mins vart jag stulit bilderna..

onsdag 9 februari 2011

Norrtälje 2010 Camp Entrance


Jodå någon gång måste man leta sig ner till Norrtälje

tisdag 8 februari 2011

söndag 6 februari 2011

CV



Jodå glömde att tömma fuggen igen, det är märkligt att soppan har lust att bilda små kristalliknande partiklar. Men ett "nytt" luft filter blir det i alla fall. Är väldigt less på S&S droppen och den passar egentligen inte heller då den är våldad dit då tankarna då de ligger för lågt ner i ramen. Jo skulle haft en panna där i ramen i stället..

torsdag 3 februari 2011

Svart jeansväst


Jagar en svart jeansväst, den gamla är för ljus så jag försökte att göra den lite mörkare. Först med textilfärg men det avrådde min sambo mig att göra. Så det blev ett oljebad i ställe, ner med hela skiten i lite rak 50 olja sedan fick den torka i ca 3 veckor. Resultatet blev väl sådär lite mörkare och en liten doft av olja sprider man omkring sig..