fredag 28 juni 2013

Nu jävlar

Har nu undersökt förgasaren och konstaterat att nålen inte riktigt höll tätt. En ny original införskaffades från bra i gasen där även måtten på flotörnivån fanns. Det visade sig att måtten inte var rätt, nu jävlar blir det åka av

torsdag 27 juni 2013

Människa

En välkänd gammal knutte gick gatan fram. På något sätt så utmärkte han sig lite mot de övriga

måndag 24 juni 2013

Söndagsfika

En spontanfika i tillhållet på en söndag i gott sällskap. Sommaren är en trevlig tid!





torsdag 20 juni 2013

Bar

Nu finns det bildbevis på att vi inte bara sitter i mitt garage och dricker kaffe, det händer även att lokala vattenhål besöks. Bläddrade i en tidning och där så fick jag syn på denna bekanta hoj omgiven av glada människor precis som det ska vara. Förvisso så drack jag både läskeblask och naturligtvis kaffe för att hålla traditionen.

onsdag 19 juni 2013

En lite strippad hoj

 För några år sedan så besöktes Bulgarien, billig sprit, ryssar, varmt och trevligt och där utanför en bar stod  denna hoj, snarlik den modell som Tol har fotat här under. Man tager de man haver och gör något ballt av det.

Clutch - The Regulator Lyrics

tisdag 18 juni 2013

Väldigt olika.

Tre väldigt olika hojar. Vet vilken jag föredrar men ser inte vad det är för märke... Kardandrift var den i alla fall tidig med :)


söndag 16 juni 2013

Race 61

Passade på att besöka Roadrunners Paradise i Berlin när man ändå var i trakterna. Där pågick förberedelserna för det årligt återkommande Race 61 för fullt. Det lutar mot att man måste besöka de tillställningen något år. Även puben i Berlin rekommenderas varmt men kolla öppettiderna eftersom dom inte har öppet alla helger.
http://www.racesixtyone.com/index.htm
http://www.roadrunners-paradise.de/



Denna 1800 kubiks Indian var i färd med att få mindre drev när vi tittade in. Tävlingen körs på den traditionella 1/8 mile, så toppfarten är mindre viktig.

fredag 14 juni 2013

Lite olika

Vissa har fler än andra,

måndag 10 juni 2013

Snart

Mindre än en månad kvar så nu är det dax att få i hop skiten

torsdag 6 juni 2013

onsdag 5 juni 2013

En till efter vägen,

Gick på statens gator och stötte på denna. Fint bygge

tisdag 4 juni 2013

Blött forts...


Samling några minuter innan regnet kom och gjorde sällskapet desperata efter en varm kopp kaffe...

Blött

Det blev en liten sväng i lördags, nog för att det var mest raggarbilar ute. Vi försökte hitta ett öppet café i denna stad men det sista stängde kl 19:00, vi klev in 10 i och blev utslängda därifrån vid stängning  kaffet fick vi dricka ute i regnet. Ja va fan men ett trevligt besök hos en San fantast men flera fina raggarbilar både små och stora mycket fräna tvåhjuliga fordon. Bra synd att det var totalförbud mot fotografering